Huomio Kiireellisten vikailmoitusten 24/7-päivystys 0200 155 00

Seminaa­rin Kampus sai uuden managerin

Kajaanissa sijaitseva arvokiinteistöjen kokonaisuus, Seminaarin Kampus, on saanut uuden managerin. Managerointivastuu siirtyi ISS Palveluilta huhtikuun alussa kiinteistöjohtamiseen erikoistuneelle Rebellconille.

Seminaarin Kampuksen uusi kiinteistömanageri – eli kampuksella kampusmanageri – Risto Korhonen vastaa puhelimeen nopeasti, kuten hän lupaa tehdä jatkossakin. ”Minulle saa soittaa kaikissa asioissa”, hän sanoo.

Korhosella on Seminaarin Kampuksella myös oma toimisto, josta hänet löytää maanantaisin ja torstaisin. ”Ensimmäiset viikot ovat menneet tiloihin ja ihmisiin tutustuessa”, Korhonen kertoo. ”Seminaarin Kampus on minulle tuttu työn puolesta jo vuosituhannen alusta, jolloin olin ISS Palveluilla töissä. On hienoa päästä nyt managerina vastaamaan tästä arvokkaasta kokonaisuudesta.”

Kampusmanagerin vastuisiin kuuluu monenlaisten työtehtävien kirjo, mutta lyhyesti voisi sanoa, että manageri vastaa ”kaikesta”. Se tarkoittaa kampusalueen vuokralaisyhteistyötä ja yhteydenpitoa, kunnossapidon ja kiinteistöhuollon valvontaa, erilaisten palveluiden kilpailuttamista ja tarjousten käsittelyä, työselostusten tekoa ja yleensä ottaen kampuksesta vastaavan kumppaniverkoston solmukohtana toimimista.

”Kampuksen käyttäjät ovat oppineet todella hyvin käyttämään sähköistä huoltokirjaa”, Korhonen kehuu. ”Ja PS-Kiinteistön verkkosivuilta löytyvät kiinteistöhuollon päivystysnumerot, joihin soitetaan tietenkin akuuteissa pulmatilanteissa. Mutta myös minulle voi soittaa, ja minä ohjaan sitten tarvittaessa asian oikeaan osoitteeseen.”

Seminaarin Kampuksen manageroinnista vuosikymmenet ansiokkaasti vastannut Eero Pyykkönen jättää tehtävänsä Risto Korhoselle luottavaisin mielin. Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus kiittää Eero Pyykköstä lämpimästi hänen tärkeästä työstään arvokkaan kiinteistökokonaisuuden perinnön vaalijana.