Huomio Kiireellisten vikailmoitusten 24/7-päivystys 0200 155 00

Pohjoisen Suomen kiinteis­tö­toi­mi­jat löysivät toisensa

Pohjois-Suomi tarvitsee tekijänsä, myös kiinteistöalalla.
Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus Oy on tarjonnut joustavia ja tarpeenmukaisia toimitiloja yrityksille Pohjois-Suomen ja erityisesti Kainuun alueella jo usean vuoden ajan. Yhtiön kannattavan liiketoiminnan kulmakiviä ovat toimialueen elinvoiman kehittäminen ja kiinteistöjen hyvä käyttöaste, sillä kaikki kiinteistöt on tehty käyttöä varten, ja vain käyttämällä ne pysyvät myös kunnossa.

Kun Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus etsi kumppania, joka huolehtisi tehokkaalla ja asiakasta ymmärtävällä tavalla kiinteistöjen käyttöasteesta, osui valinta tarkan harkinnan jälkeen toiseen pohjoissuomalaiseen. Pohjois-Suomen Toimitilat Oy on oman alueensa vahva toimija, jonka menestys perustuu yrittäjä Pekka Valkolan pitkään kiinteistöalan kokemukseen ja näkemykseen siitä, kuinka asiakas ja tilat saadaan kohtaamaan.

”Pekalla on kova maine tällä alueella”, sanoo Pohjois-Suomen Kiinteistösijoituksen toimitusjohtaja Jari Kröger. ”Hän tuntee alueen ja tuntee asiakkaat. Hänen osaamisestaan voivat hyötyä myös meidän nykyiset asiakkaamme, sillä Pekan luovat ratkaisut ja hyvä verkosto voivat auttaa yrityksiä eri tilanteissa – esimerkiksi, kun toimintaa halutaan laajentaa kokonaan uusille paikkakunnille.”

”Kun Jari otti yhteyttä, jouduin tietenkin miettimään maantiedettä. Tätä työtä on tehtävä niin, että itsekin uskoo sen mahdollisuuksiin. Minulle asiakas on aina keskiössä, ja siksi haluan tarjota heille vain sellaisia ratkaisuja, jotka ovat tarpeenmukaisia ja tehokkaita joka suhteessa”, pohtii Pekka Valkola. ”Kun kävin tutustumassa Kajaanissa sijaitsevaan Seminaarin Kampukseen, olin todella vaikuttunut. Alue on uniikki koko Suomen mittakaavassa, ja se tarjoaa huikeita mahdollisuuksia mille tahansa yritykselle tai organisaatiolle, toimialasta riippumatta.”

Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus ja Pohjois-Suomen Toimitilat kehittävät seuraavaksi yhdessä markkinointi- ja palvelupaketin, jonka avulla asiakkaat voivat verkon yli tutustua vuokrattavaan kohteeseen mittatarkkojen 360-kuvien, monipuolisen esittelymateriaalin ja sisustusmallien avulla. Asiakkaan toiveesta sisustusmalleja voidaan tulevaisuudessa järjestää jopa reaalimaailmassa. ”Tärkeintä on kuunnella asiakasta. Tämä on palveluliiketoimintaa”, sanoo Pekka Valkola.

Pekka Valkola ja Jari Kröger (oik.) kuvattiin Oulussa Asunto-Oy Pajatalon edustalla. Pajatalo on yksi PSKS:n sijoituskohteista Oulun alueella.