Huomio Kiireellisten vikailmoitusten 24/7-päivystys 0200 155 00

Kiinnos­tus kiinteis­tö­jen turval­li­suut­ta kohtaan kasvussa

”Selvä käänne tapahtui kaksi vuotta sitten, ja syykin on ilmeinen”, kertoo Mika Pyhäjärvi, Paloturvallisuus Pyhäjärvi Oy:n toimitusjohtaja. Hänen mukaansa kiinteistöjen omistajat ja taloyhtiöt ovat heränneet huomaamaan, että alkusammutuskalustot ja väestönsuojat on syytä pitää kunnossa muulloinkin kuin poikkeusaikoina. ”Isoimmat korjausvelat alkavat nyt olla kunnossa meidän alueellamme, mutta kiirettä on pitänyt.”

Paloturvallisuus Pyhäjärvi on Pohjois-Suomen Kiinteistösijoituksen uusi paloturvallisuuskumppani, jonka vastuulle kuuluu tästä eteenpäin kaikkien yhtiön kiinteistöjen alkusammutuskalustosta huolehtiminen ja muut paloturvallisuuteen liittyvät asiat. ”Paloturvallisuus Pyhäjärvi on tunnettu ja luotettu pohjoissuomalainen toimija, jolle meidän oli helppo antaa tämä tärkeä vastuu”, PS-kiinteistön toimitusjohtaja Jussi Keränen sanoo. ”Meidän kiinteistömme sijaitsevat alueella, jolla myös Paloturvallisuus Pyhäjärvi toimii, joten yhteistyölle on luonteva pohja.”

Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitukset historiallisesti arvokkaat kiinteistökohteet korostavat paloturvallisuuskumppanin vastuuta, mutta Mika Pyhäjärvi ei pidä taakkaa liian suurena. ”Samaan tyyliin pidämme huolen uusista ja vanhoista kohteista. Jokainen kiinteistö siinä mielessä yhtä arvokas, kun kyse on ihmishengistä”, Pyhäjärvi sanoo.
Kasvanut kiinnostus paloturvallisuutta kohtaan on näkynyt Pyhäjärven yrityksen liiketoiminnassa. ”Kasvupaineita on ollut kaiken aikaa. Nytkin haemme ainakin yhtä uutta ammattilaista tiimiin mukaan. Onneksi olemme pystyneet keskittämään toimintojen logistiikkaa, vaikka toimialueelle on koko Pohjois-Suomi”, Mika Pyhäjärvi toteaa.