Huomio Kiireellisten vikailmoitusten 24/7-päivystys 0200 155 00

Kamera­val­von­ta­jär­jes­tel­mä lisää myös työhyvinvointia

Kiinteistön turvallisuus rakentuu monesta eri osa-alueesta, joista huolehtiminen on pitkäjänteistä työtä. Tämän vuoksi Pohjois-Suomen Kiinteistösijoituksen kaikilla kiinteistöillä on Kiinteistön Turvatakuu -palvelu, jolla ennaltaehkäistään useita kiinteistöön kohdistuvia turvallisuusuhkia.

Myös kameravalvontajärjestelmä ehkäisee ennalta monia ongelmia, kuten ilkivaltaa tai muuta häiriökäyttäytymistä kiinteistön alueella. Lisäksi kameratallenteiden avulla voidaan jälkikäteen selvittää jopa rikoksia, tai lievempiä poikkeamia.

Kuusamon virastotalotalossa toimii useita organisaatioita, joiden turvallisuustaso pidetään jo lähtökohtaisesti korkealla tasolle. Siksi virastotalolla otettiin kuluneena syksynä käyttöön valvontakamerajärjestelmä, joka vastaa näiden organisaatioiden tarpeisiin ja on linjassa Pohjois-Suomen Kiinteistösijoituksen yleisten turvallisuusperiaatteiden kanssa.

”Pidämme kaikkien kiinteistöjemme turvallisuuden myös valvontajärjestelmien osalta kattavalla tasolla. Järjestelmiä ylläpidetään ja uusitaan kiinteistökohtaisesti ennakkoon laaditun suunnitelman mukaisesti, minkä ansiosta meillä on kaiken aikaa ajantasaisen tieto kiinteistöjemme turvatasoista ja turvallisuusjärjestelmien elinkaaresta”, Pohjois-Suomen Kiinteistösijoituksen toimitusjohtaja Jussi Keränen sanoo. ”Kiinteistöjemme turvallisuusajattelun pohjana on aina asiakaslähtöisyys. Turvallisuudessa on kyse myös käyttäjä- ja työviihtyvyydestä. Siksi siitä on huolehdittava kaikin eri tavoin.”

Kuva: Caverion.